ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Fatih Ortaokulu

04164512024
Başpınar Mahallesi Hastane Caddesi Çelikhan /ADIYAMAN
Vizyon
Evrensel ilkeleri özümsemiş, yalnız kendisinin değil tüm insanlığın sorunlarına çözüm üreten, ülkesinin geleceğine yön veren erdemli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kendine güvenen, ahlaklı, vatanına, milletine yararlı dürüst, insan haklarına saygılı, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı, bilgiye nasıl ve ne şekilde ulaşabileceğini bilen, karşılaştığı sorunları kararlılıkla çözebilen, gelecekle ilgili hedefler belirleyen azimli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2013-2014 eğitim ve öğretim yılında Okulumuzda 1 öğrencimiz Rahime Batu Fen Lisesini,1 öğrencimiz Kahta Fen Lisesini 1 Öğrencimiz Adıyaman Esentepe Anadolu Lİsesini 1 öğrencimiz Şanlıurfa Karaköprü Sosyal Bilimler Lisesini,1 öğrencimiz Elazığ Sağlık Meslek Lisesini,30 öğrencimizde Anadolu Liselerini kazanmışlardır. Beden Eğitiminde 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla okullar arası Atletizim kızlar kategorisinde 1.ve 2. ,erkekler kategorisinde de ise 1.2.ve 3.lük kazanmışlardır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :ikili
Başlayış:06:40-Bitiş:12:30
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Yaya
İlçe merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ADIYAMAN İline 52 kilometre uzaklığında olup ÇELİKHAN İlçe merkezindedir.